Vårt mål är att vara ert förstahandsval.

Svenskt Arkiv är ett meriterat företag som oavbrutet servat Stockholm och den svenska arkivmarknaden sedan 1976.

Vi strävar efter att vara ert förstahandsval för er informationsförvaltning och att alltid erbjuda moderna och marknadsledande tjänster.

Svenskt Arkiv är stabilt med helt svenskt ägande, god ekonomi med högsta kreditrating. En konsekvent företagsledning med fokus på långsiktig stabil tillväxt med låg belåning borgar för att Svenskt Arkiv har resurser att handha er information på bästa sätt även långt in i framtiden.

Alla är välkomna, ni med några få pärmar är lika välkommen som ett företag med flera hyllkilometer och oavsett omfattning har vi prisvärda alternativ som passar er.

Svenskt Arkivs fysiska arkiv är mycket säkra, hela vår verksamhet är ISO-certifierad för Kvalitet och Miljö av Bureau Veritas.

Vi tar ansvar för vår omvärld, vi är systematiska i vår strävan att minska vår energiförbrukning och ser till att den energi vi förbrukar är så ren som möjligt.

Svenskt Arkiv skänker inom koncernen årligen betydande summor till organisationer såsom Läkare utan gränser och SOS Barnbyar för det är ett privilegium men kanske även en skyldighet att hjälpa när man kan.

Oavsett vilken tjänst eller produkt ni använder Svenskt Arkiv för, kan ni vara säkra på att vi är en medveten och diskret leverantör som tillhandahåller er en av de absolut bästa lösningar som finns att tillgå och alltid till en låg och motiverad kostnad.